خواص نمک صورتی هیمالیا که نمی دانید!

folder_openعلمی
commentبدون دیدگاه
خواص عجیب نمک صورتی

نمک صورتی هیمالیا گونه ای از نمک خوراکی است . از گذشته تا کنون، نمک سفید از مهم ترین اجزای مهم سفره های ما محسوب می شده است. اهمیت نمک به عنوان صدر نشین چاشنی ها به قدری است که در فرهنگ ایرانی نام آن با نان برده می شود و حتی برای شخص ناسپاس،گاها عبارت نمک نشناس به کار می بریم و نمک گیر شدن کنایه ای از مدیون شدن به کسی می باشد. همین عبارات کافی است تا به اهمیت نمک به عنوان عضو جداناپذیر سفره هامان پی ببریم. اما بعید می دانم تا به حال نام نمک صورتی رنگ یه گوشتان خورده باشد. نمک صورتی هیمالیا علاوه بر ظاهر منحصر به فردی که به علت وجود مواد معدنی چون آهن است دارا می باشد، دارای خواص زیبایی و درمانی بسیاری است که کمتر کسی از وجود آن ها با خبر است.

خاستگاه نمک صورتی هیمالیا

نمک صورتی هیمالیا علی رغم نامش از منطقه پنجاب پاکستان منشا گرفته است. افسانه های محلی حاکی از آنند که کشف ذخایر نمک صورتی هیمالیا توسط ارتش الکساندر کبیر انجام شده است. هر چند که عموما باور بر این است که قبیله جانجوآ در قرن 12 میلادی از ذخایر معدنی نمک صورتی استفاده می کرده است.

خواص نمک صورتی هیمالیا برای زیبایی پوست و مو

نمک صورتی هیمالیا به عنوان یک ماده برای زیبایی پوست و مو شناخته می شود.از جمله کاربرد های آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

درمان جوش و آکنه

از جوش های صورتتان خسته شده اید؟ هرماه هزینه هنگفتی را بابت محصولات آنتی آکنه پرداخت می کنید؟ نمک

نمک صورتی هیمالیا یک ضد باکتری و ضد عفونی کننده طبیعی محسوب می شود و بسیار برای زدودن آلودگی و آکنه

ماسک نمک هیمالیا برای درمان جوش صورت:

نصف قاشق سوپ خوری نمک هیمالیا را با نصف فنجان آب مقطر ترکیب کرده و بر روی پوست صورت خود قرار دهید.پس از 20 دقیقه، صورتتان را با آب سرد به آرامی شست و شو دهید.

نمک صورتی، یک لایه بردار طبیعی نیز به شمار می رود.از هیمالیا می توان به عنوان اسکراب طبیعی صورت و بدن استفاده کرد چرا که باعث پاکسازی و شفاف سازی پوست می شود.

برای تهیه ماسک نمک صورتی می توانید به صورت زیر عمل کنید:

در یک ظرف بزرگ، مقداری نمک هیمالیا و روغن نارگیل را ترکیب کنید و 10 قطره گلاب به آن بیافزایید.ترکیب به دست آمده را به مدّت پنج دقیقه بر روی پوست صورت خود قرار داده و سپس با آب ولرم شست و شو دهید.

نمک صورتی ،جایگزین دئودورانت

از این نمک خوش رنگ می توان به عنوان یک دئودورانت طبیعی نیز استفاده نمود. برای این کار، دو قاشق چای خوری از نمک صورتی را در یک بطری اسپری بریزید، نصف قاشق جوش شیرین و 100 میلی لیتر آب مقطر به آن اضافه کنید. برای معطر شدن آن می توانید 10 قطره اسانس لیمو در آن بریزید.

برای کاهش منافذ باز پوستتان و هم چنین روشن شدن رنگ پوست، می توانید از نمک هیمالیا استفاده کنید. برای این کار، نصف قاشق چای خوری نمک هیمالیا را با یک قاشق چای خوری روغن نارگیل ترکیب کنید، سپس دو قطره روغن لیمو و نصف فنجان آب مقطر به آن بیافزایید. کمی به ترکیب به دست آمده زمان استراحت داده و سپس با دستمال بر روی پوست خود قرار دهید.

درمان شوره سر با ماسک نمک هیمالیا

به دلیل دارا بودن خاصیت آنتی باکتریال و ضد عفونی کنندگی، این نمک، ماده مناسبی برای درمان خارش پوست سر و شوره می باشد. می توانید ماسک نمک صورتی هیمالیا را به صورت زیر تهیه کنید:

خواص عجیب نمک صورتی

 

دو قاشق چای خوری نمک هیمالیا را با دو قاشق غذاخوری شامپو ترکیب کنید و آن را به موهای خود مالیده و به نرمی ماساژ دهید.سپس موهای خود را با آب ولرم آبکشی نمایید.

هیدراته نگه داشتن بدن با نمک هیمالیا

حتما تا به حال عبارت هیدراته را از متخصصین سلامت و زیبایی پوست و مو به وفور شنیده اید. هیدراته نگه داشتن پوست رابطه تنگاتنگی با میزان الکترولیت های بدن دارد.

خواص درمانی نمک صورتی هیمالیا

 درمان صورتی رنگ برای میگرن

به دلیل ترکیبات معدنی موجود در نمک صورتی هیمالیا، مصرف خوراکی آن تاثیر به سزایی در افزایش هورمون سروتونین و درمان میگرن دارد. اگر دچار سردردهای طولانی مدت می شوید که تا چند روز تدوام پیدا می کنند و هم چنین نور لامپ چشمانتان را آزار می دهد، ممکن است علت آن عدم تعادل الکترولیت های بدن و کم آبی باش که به صورت سردردهای میگرنی خود را نشان می دهد.از طرفی بیماری میگرن نیز خود این کم آبی را تقویت می کند. برای رهایی از این چرخه معیوب، لازم است نمک هیمالیا را در آب حل کنید و آن را در بازه های زمانی منظم بنوشید. هم چنین این محلول بسیار به آرامش ذهنی شما کمک خواهد کرد و در خط مقدم استرس های روزمره و نگرانی های شما و تشویش فکری خواهد جنگید.

نمک صورتی هیمالیا و سلامتی معده و دستگاه گوارش

نمک صورتی هیمالیا به علت دارا بودن خاصیت بازی در حالت محلول،باعث حفظ تعادل اسید معده می شود و در تنظیم ترشح هورمون های گوارشی کبد و پانکراس موثر است.بنابراین، می توانید برای سلامتی دستگاه گوارش خود، از آن در وعده های غذایی  استفاده کنید. نمک هیمالیا هم چنین به کمک تنظیم همئوستازی بدن، می تواند فعالیت سلول های جذب کننده مواد مغذی در دستگاه گوارش افزایش دهد. به خصوص برای جذب بهتر ویتامین ها، مصرف آن با مواد غذایی سرشار از ویتامین توصیه می شود. هم چنین، نمک صورتی هیمالیا  می تواند با افزایش متابولیسم یا سوخت و ساز بدن، موجب افزایش انرژی شده و در درمان اضافه وزن و چاقی موثر واقع شود

 

نمک صورتی هیمالیا برای سلامتی دندان

نمک هیمالیا به علت خاصیت آنتی باکتریال خود تاثیر به سزایی در امر جلوگیری از پوسیدگی دندان دارد.هم چنین می توان برای از بین بردن بوی بد دهان یک قاشق چایخوری نمک هیمالیا را با یک فنجان آب ترکیب کرده و پنج قطره روغن به آن افزود و هر روز صبح آن را غرغره کرد.

نمک صورتی هیمالیا و درمان سینوزیت

نمک صورتی هیمالیا دارای خاصیت ضدالتهابی بوده و خواص ضد میکروبی آن باعث پاکسازی سینوس ها می شود و در درمان سینوزیت و گرفتگی بینی موثر است. می توانید از آن به حالت محلول استفاده کنید.برای تهیه این محلول، یک قاشق نمک صورتی هیمالیا را با یک لیتر آب ترکیب کرده و به عنوان اسپری از آن استفاده کنید.

نمک صورتی هیمالیا برای افسردگی

محققان با آزمایش بر روی نمونه های حیوانی نشانه هایی از رفع علائم افسردگی  به وسیله نمک صورتی هیمالیا را مشاهده کردند. نمک صورتی هیمالیا با تنظیم ترشح سروتونین در بدن، موجب ایجاد احساس شادی شده و از مهم ترین عوامل تنظیم خلق و خو در بدن انسان می باشد. با توجه به عوارض جانبی داروهای ضد افسردگی، نمک صورتی هیمالیا می تواند در درمان بهتر افسردگی بسیار موثر واقع شود.

تنظیم PH سلول ها با نمک صورتی

PH مایعات بدن از مهم ترین فاکتور های حیاتی است که باید کنترل شود. نمک صورتی هیمالیا می تواند به وسیله متعادل کردن ph بدن، نقش شایانی در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا کند. اما همواره باید جانب اعتدال را در مصرف نمک صورتی هیمالیا رعایت کرد و بهتر است برای تنظیم کمیت نمک صورتی در رژیم غذایی خود، با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت صورت پذیرد.

نمک صورتی هیمالیا، تصفیه کننده طبیعی هوا

امروزه برای ساخت لامپ های مختلف، از سنگ نمک هیمالیا استفاده می شود. داغ شدن لامپ به علت جریان برق، باعث تشکیل بخار آب در آن شده که در جذب آلودگی های موجود در هوا موثر است.

خواص عجیب نمک صورتی

نمک صورتی هیمالیا یا  نمک سفید؟ مسئله این است!

با بررسی های انجام شده می توان نتیجه گرفت نمک صورتی می تواند گزینه مناسبی برای استفاده باشد اما با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران و دور بودن اکثر مناطق جغرافیایی از دریا، به نمک های تصفیه شده ید می افزایند تا کمبود ید در رژیم غذایی را کنترل کنند. فلذا، بهتر است نمک صورتی هیمالیا در کنار غذاهای یددار مانند غداهای دریایی مصرف شود.فرمول شیمیایی نمک صورتی مانند نمک سفید است و از سدیم و کلر تشکیل شده است.

نمک  هیمالیا در فنگ شویی

حتی اگر جزو آن دسته افرادی هستید که هیچ رابطه ای با انرژی درمانی و فنگ شویی ندارید، بعید می دانم از خیر یک سنگ بلورین زیبا و صورتی رنگ خیال گذشتن داشته باشید.فنگ شویی یا همان علم چیدمان دکوراسیون با محور جمع آوری انرژی های مثبت، بسیار رابطه تنگاتنگی با بلورهای معدنی دارد.سنگ نمک ها به علت آرایش مولکولی منحصر به فرد خود، حامل اسرار شگفت انگیزی به قدمت تاریخ هستند. بی خود نیست که در افسانه های فرهنگ های مختلف خواص فوق باوری را به سنگ ها نسبت داده اند.سنگ نمک ها امروزه طرفداران زیادی در میان مردم پیدا کرده اند. هنرمندان با خالی کردن سنگ نمک صورتی رنگ، از آن لامپ های زیبایی می سازند.

عوارض جانبی مصرف نمک صورتی هیمالیا

مانند هر ماده دیگری، استفاده بیش از اندازه نمک صورتی نیز توصیه نمی شود و در مصرف آن باید جانب اعتدال را رعایت کنید.عوارض جانبی مصرف بیش از حد این نمک شامل فشار خون بالا،  سیروز کبدی، بیماری های کلیوی و نارسایی های قلبی است.

برخی این نمک را به علت نداشتن ید توصیه نمی کنند. بهتر است برای مصرف نمک صورتی هیمالیا، با پزشک خود مشورت کنید.

به مقاله امتیاز دهید
[کل: 2 میانگین: 5]

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست